JavaScript must be enabled! VI Kongres Srpske traumatološke asocijacije

Vrnjačka Banja se nalazi se u centralnoj Srbiji, u dolini Zapadnog Pomoravlja, na 43°37‘ severne geografske širine i 20°53‘ istočne geografske dužine. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 110 km od Niša. Smeštena je između planine Goč (1216 m) i Zapadne Morave Vrnjačka Banja je turističko mesto prvog stepena, centar integralne turističke regije. Banjsko naselje je delom na severnim obroncima planine Goč, koja pripada šumskom-planinskom kompleksu koji čine Kopaonik, Jasterbac, Stolovi i Željin, prema Zapadnoj Moravi i južnim obroncima Gledićhih planina.

Smeštaj je obezbeđen u hotelima: Zepter i Tonanti.

Smeštaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom.

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada i površini od čak 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.
Zepter hotel raspolaže sa 86 Lux soba, 20 Deluxe soba, 10 Lux studija i 4 Deluxe apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.
Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna.
Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

 Pogledajte galeriju 

Hotel Tonanti jedan je od najluksuznijih na ovim prostorima. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.
Poseduje 146 soba različitih smeštajnih kapaciteta: pored standardnih dvokrevetnih, nudi i trokrevetne sobe i apartmane, kao i luksuzni predsednički apartman površine 100 kvadratnih metara. U ponudi su i dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama (hendikepiranim osobama).
Smeštajne jedinice raspodeljene su u tri nezavisna bloka u centralnom delu spojena kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima s pogledom na atrijum i spoljašnji bazen.
U ponudi su dva restorana - panisonski i a la carte. Pansionski restoran, sa simpatičnom baštom, namenjen je gostima hotela, a restoran a la carte, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park, dostupan je kako gostima tako i trećim licima. Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luskuznim i udobnim niskim sedenjem.
U sklopu hotela su sala za fitnes i teretana, a po potrebi ćemo vam obezbediti i teren za praktikovanje sporta, u neposrednoj blizini objekta, kao i partnera za sport, ukoliko nemate s kim da igrate tenis, stoni tenis, skvoš...

 Pogledajte galeriju 
Kongresni paket
(sa uključenom kotizacijom)
Hotel Zepter Hotel Tonanti
Specijalisti 290€ 350€
Specijalizanti, med. tehničari 190€ 290€
Učesnici farmaceutskih ustanova 250€ 310€
Pratioci 190€ 250€

Doplata za jednokrevetnu sobu je 35€ dnevno.
PDV se ne iskazuje na osnovu člana 35. Stav 7 Zakona o PDV

Kongresni paket obuhvata:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu, kongresni materijal, ID kartice, prisustvo predavanjima i izložbi, kafe pauze, svečanu večeru, sertifikat o učešću.

Raspored po smeštajnim objektima je po redosledu prijave i uplate.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan izdavanja profakture.

Specijalisti Specijalizanti*,
medicinski tehničari
Saradnici farmaceutskih kuća
240€ 120€ 120€

* Specijalizanti uz potvrdu direktora institucije ili mentora
PDV se ne iskazuje na osnovu člana 35. Stav 7 Zakona o PDV

Kotizacija obuhvata:
Kongresni materijal, ID kartice, prisustvo predavanjima i izložbi, kafe pauze, svečanu večeru, sertifikat o učešću.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan izdavanja profakture

  • Za sve pismene otkaze registracije dostavljene do ______ godine vrši se povraćaj novca umanjen za 15€, koliko iznose agencijski i bankarski troškovi.
  • Otkazivanje registracije dostavljeno između ______ i ______ povraćaj 70% od uplaćenog iznosa
  • Otkazivanje registracije dostavljeno između ______ i ______ povraćaj 50% od uplaćenog iznosa
  • Otkazivanje registracije dostavljeno posle ______ godine povraćaj novca neće biti moguć.
  • Organizatori ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu promenu u programu do koje bi došlo usled nepredvidjenih okolnosti.

Radi obezbeđenja odgovarajućeg smeštaja, obavezno popuniti prijavu na sajtu kongresa.